n/a

foto FRMijn naam is Marjolein de Wit, ik heb na mijn opleiding Fysiotherapie gewerkt in aantal particuliere praktijken en een gezondheidscentrum. Mijn interesse voor Meridiaantherapie en Acupunctuur is toen ontstaan. Na de verhuizing naar Brabant heb ik mij verder verdiept in Polariteitsmassage, Reiki, Magnified Healing en heb de opleiding Mandala docent en Therapeutisch tekenen gevolgd. Ook ben ik moeder van vier kinderen.

Toen ik in 1999 in contact kwam met Touch for Health werd duidelijk dat dit een therapievorm was waarin ik mij verder kon ontwikkelen en alle andere technieken kon integreren.

Hierna volgde een groot aantal cursussen en ben ik beëdigd als Touch for Health Praktitioner, Erkend Kinesioloog en NAET-praktitioner bij de Bond van Kinesiologen.

In 2003 heb ik mijn praktijk voor Kinesiologie geopend in Goirle.

Verder heb ik de o.a. de opleiding voor Kindercoach en Dyslexiebegeleiding volgens Empowering Learning van Olive Hickmott (Bridges to Success) voltooid om nog beter aan te sluiten bij veel voorkomende klachten bij kinderen.

Ook heb ik met veel plezier en interesse de Quantum Coach opleiding gevolgd en werk ook met de diverse technieken van de Quantum Touch wat een verdere verdieping heeft gegeven.

praktijkfoto1      praktijkfoto2

praktijkfoto3

 

QTcoachlogo

voor meer informatie: kijk op  QTouch Trainingen